Dionaea | Projektiranje i izvedba parkova - Dionaea Projektiranje i izvedba parkova - Dionaea

Projektiranje i izvedba parkova

Projektiranje parkova je namijenjeno stvaranju dodatne i trajne vrijednost za korisnike. Stvaranjem vrijednog okoliša turističkih resorta, hotela i kampova, poslovnih objekata i kompleksa, gradskih parkova te drugih institucija.

Profesionalnu izvedbu parkova omogućuje nam stručnost i dugogodišnje iskustvo našeg tima krajobraznih arhitekata i vrtlara. Kroz više od 200 projekata spojili smo želje klijenata i naše visoke standarde kvalitete izvedbe parkova. 

Pošaljite nam upit

Dionaea pristup projektiranju parkova

Projektiranje parkova podrazumijeva širi kreativni pristup krajobraznih arhitekata zbog velikog broja budućih korisnika takvih površina, predviđanje njihovih brojnih mogućih želja i pomirenje svih tih zahtjeva na funkcionalan način u danom prostoru. 

Tijekom više od 25 godina rada i iskustva usavršili smo projektiranje parkova za mnoge turističke resorte, hotele, kampove, zaštićena kulturna dobra i povijesnih građevina te poslovnih kompleksa.

Dionaea vrtovi detaljno se i pažljivo posvećuju svakom projektu neovisno o njegovoj veličini ili zahtjevnosti, pazeći na svaki detalj, u nastojanju da svaki projekt dugoročno funkcionira na zadovoljstvo svojih korisnika.

Projektiranje parkova i parkovni elementi

Parkovni elementi neizostavni su dio projektiranja koji prostoru daju funkcionalnost, šarm i estetski zaokružuju projekt. Razlikuju se od projekta do projekta, a mogu uključivati staze, skulpture, klupe, pergole i sjenice, vodene elemente poput fontana i jezera, mostove, hotele za insekte, rasvjetu i brojne druge.

U Dionaea vrtovi smatramo da parkovni elementi prostorima daju poseban karakter te im pristupamo s izrazitom pažnjom, isključivo u sklopu izrade cjelovitog projekta, kreirajući njima posebnu priču.

Usluga stručne izvedbe parkova

Dionaea vrtovi u tijeku procesa projektiranja izrađuje vrlo detaljnu dokumentaciju kako bi izvedba parka bila što jednostavnija i efikasnija. Naš cilj je stručna i visokokvalitetna izvedba projekata kako bi naši klijenti bili u potpunosti zadovoljni konačnim rezultatom. 

Želje i potrebe naših klijenata izrazito su važne u procesu projektiranja parkova, kao i potrebe budućih korisnika. Naš zadatak je uskladiti oboje kako bismo zajedničkim putem došli do zadovoljavajućeg rješenja. 

Izvedba parkova na Dionaea način

Ponosni smo što smo tijekom više od četvrtine stoljeća izveli brojne projekte kroz suradnju s mnogim domaćim i međunarodnim klijentima koji su prepoznali naš stil i pristup procesu projektiranja i izvedbe parkova.

Kako bismo mogli jamčiti kvalitetu našeg rada i zadovoljstvo naših klijenata, izvodimo isključivo  vlastite projekte.