O nama - Dionaea

O nama

Naša djelatnost obuhvaća projektiranje i izvedbu rezidencijalnih, javnih, poslovnih i privatnih vrtova i parkova.
Snagu tvrtke čini iskusan i entuzijastičan tim krajobraznih arhitekata te snalažljiva i marljiva ekipa na terenu.

Tvrtka DIONAEA-VRTOVI osnovana je 1996.

Cilj nam je da svaki projekt bude funkcionalan, inovativan i kreativan. Slušajući naše klijente, zajedno nalazimo rješenje koje će zadovoljiti njihove želje i potrebe te poboljšati kvalitetu njihovih života. Kompleksnost izvedbe dodatan nam je poticaj i motivacija, a poštivanje krajobrazne struke glavna vodilja.

Kao profesionalci nosimo i određenu društvenu odgovornost, pri čemu nastojimo biti objektivni posrednici između modernizacije života s jedne te očuvanja prirodnih i kulturnih vrijednosti s druge strane.

25

godina rada

200+

izvedenih projekata

3

kontinenta

Krajobrazni arhitekti

Nataša Tiška Vrsalović, dipl. ing. agr.

Direktorica i ovlaštena krajobrazna arhitektica

Diplomirala 1991. god. na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Vrtlarstvo i oblikovanje pejzaža. Završila College of Garden Design, London, 1990. g. Ovlaštena krajobrazna arhitektica od 1998. g.

Tvrtku DIONAEA-VRTOVI d.o.o. osnovala je 1996. godine i od tada ju vodi kroz sve izazove. Novo poglavlje tvrtke izvan granica Hrvatske počinje 2010. otvaranjem podružnice u Abu Dhabiju, UAE pod nazivom DIONAEA-GARDENS Ltd.
U dugogodišnjoj karijeri najviše je ponosna na brojne izvedene krovne vrtove, sudjelovanje u izgradnji Hrvatskog paviljona Expo 2000 u Hannoveru, projekt u afričkoj divljini Ruande te na svoj tim.

Irena Kolega, dipl.ing.agr.

Voditeljica projekata i ovlaštena krajobrazna arhitektica

Diplomirala 2000. god. na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Vrtlarstvo i oblikovanje pejzaža. Ovlaštena krajobrazna arhitektica od 2010. g.

Došla je u tvrtku direktno s fakulteta. Jednakim entuzijazmom već više od dva desetljeća nalazi sjajna rješenja kako u uredu tako i na našim raznolikim gradilištima. Iskustvom, znanjem i tolerancijom vodi i najzahtjevnije projekte. Nezamjenjiva u komunikaciji s investitorima, podizvođačima i djelatnicima.

Martina Šekutor mag. ing. prosp. arch.

Krajobrazna arhitektica

Diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Studij Krajobrazne arhitekture.

Prva komunikacijska točka ureda koja čuva leđa ekipi kada su svi na terenu te pruža informacije i odgovore na mnogobrojne upite klijenata. Kroz svaki projekt pažljivo osluškuje želje klijenata i uključuje ih u dizajn, istovremeno nudeći svoju viziju njihovog vrta kroz elegantna rješenja i detalje.

Zrinka Maranić mag. ing. prosp. arch.

Krajobrazna arhitektica

Diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Studij Krajobrazne arhitekture.

Od prvog dana u timu smišlja kreativna rješenja projekata te ih voli ispratiti od prve povučene crte na papiru do zadnje posađene travke na terenu. Pedantnošću, pažnjom i inovativnim idejama posvećuje se svakom novom projektnom izazovu.

Lucia Marušić mag. ing. prosp. arch.

Krajobrazna arhitektica

Diplomirala na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, Studij Krajobrazne arhitekture.

S velikim žarom izrađuje 3D vizualizacije projekata, a nakon izvedbe vrta s istim žarom će iščupati i svaki korov koji se u njih ne uklapa. Maštovito se igra oblicima, bojama i kombinacijama biljaka u stvaranju razigranih i dinamičnih krajobraznih rješenja.

Zapošljavanje

Trenutno nema otvorenih natječaja za radna mjesta, ali smo uvijek otvoreni za vaše prijave. Pošaljite nam svoje motivacijsko pismo, CV i portfolio u digitalnom obliku (dokumenti veličine do 10MB) na mail posao@dionaea.hr

Izdvojeni projekti