Arena Grand Kažela Kamp - Dionaea

Arena Grand Kažela Kamp

U kampu veličine 10 nogometnih terena novih je 10 km živica i još mnogo toga zanimljivog.

Arena Grand Kažela Kamp

Unutar kampa izvedeno je 209 mobilnih kućica koje je bilo potrebno oplemeniti formirajući pripadajuće privatne vrtove, ali i živice koje su dio cjeline ulice, te svakog vrta zasebno. Izvedeno je ukupno desetak kilometara živica, pri čemu je kombinirajući različite vrste biljaka stvoren „identitet“ svake ulice.

Osim vrtova mobilnih kućica, projektiran je i izveden krajobraz nove recepcije kao naznaka novog kampa, te su uređena dva bazenska kompleksa. Nova recepcija i prvi dojam gostiju građen je vizualnim dojmom velike betonske nadstrešnice ispod koje se pružaju dva zelena otoka s egzemplarima maslina te kombinacijom trajnica i dekorativnih trava koje prate kretanja maestrala. Iz kombinacije trajnica i trava izviruju skulpturalne lampe s trakastim nitima koje noću prostoru daju dodatni element intrige.

 • Investitor

  Arena Hospitality Group d.d.

 • Lokacija

  Medulin, Istra, Hrvatska

 • Trajanje izvedbe

  III –VII 2019.

 • Obuhvat

  65.000 m²

 • Info

  Krajobrazni projekt i izvedba okoliša turističkog kampa površine 65.000 m²

 • Web

  Arena Grand Kažela

Bazenski kompleksi (Activity i Relax) su uređeni sukladno njihovoj namjeni. Dok jedan vrvi dječjim i ugostiteljskim sadržajima, drugi je zamišljen za odmor i relaksaciju. Rasporedom stabala i grmolikih stablašica oko bazena sačuvane su vrijedne vizure na more.

Veliki potezi travnjaka uz bazene služe gostima kao podloga za odmor i zabavu, dok dugi potezi s „arhitektonskim“ biljkama u žardinjerama ostavljaju trag grandioznosti.

Kažela prije/poslije

Kažela prije/poslije

Izdvojeni projekti