Loading...

O NAMA

U preko 20 godina predanog rada, projektirali smo i uredili brojne privatne vrtove i parkove, čime smo obogatili mnoge javne, turističke, ugostiteljske i poslovne objekte.

O nama Dionaea vrtovi
Dionaea vrtovi

DIONAEA-VRTOVI d.o.o. osnovana je 1996. godine kao samostalno privatno društvo, iako pod nazivom „DIONAEA-hortikultura i dekoracije“ poslujemo od 1993. godine.
2010. godine osnovana je podružnica u Abu Dhabiju, U.A.E. pod nazivom DIONAEA-GARDENS Ltd.

Naša osnovna djelatnost obuhvaća projektiranje, uređenje i održavanje rezidencijalnih, javnih, poslovnih i privatnih vrtova i parkova. Nudimo kompletnu uslugu: od projektiranja krajobraznog uređenja do izvedbe i kasnijeg održavanja izvedenih vrtova. Cilj nam je da svaki projekt bude funkcionalan, inovativan i kreativan. Slušajući naše klijente, zajedno nalazimo rješenje koje će zadovoljiti njihove želje i potrebe i poboljšati kvalitetu života. Kompleksnost izvedbe dodatan nam je poticaj i motivacija, a poštivanje krajobrazne struke glavna vodilja.

Kao profesionalci, smatramo da nosimo i određenu društvenu odgovornost, pri čemu nastojimo biti objektivni posrednici između modernizacije života s jedne, te očuvanja prirodnih i kulturnih vrijednosti s druge strane. U tome prepoznajemo sve veću ulogu krajobrazne arhitekture koja u sinergiji s urbanizmom i arhitekturom, mora zadovoljiti raznolike i složene zahtjeve suvremenog društva.


Dionaea vrtovi

A most wonderful article
dionaea
dionaea
Dionaea vrtovi
5 stars - "A good seafood place." Great service.