VERTIKALNI VRTOVI

Zid sobe natrpan slikama već je odavno stvar prošlosti.

vertikalni vrtovi vertikalni vrtovi
Dionaea vrtovi

Želite li biti ”in”, ići u korak s najmodernijim stilovima uređenja interijera i biti u skladu s ekološkim vrijednostima, na svoje zidove možete objesiti ”živu sliku”.
Riječ je o vertikalnom vrtu koji može prekrivati cijelu zidnu stijenu ili biti uokviren poput umjetničke slike i tako vaš prostor ukrasiti odabranim biljkama. U taj trend uključili smo se među prvima u projektiranju, izgradnji, montaži i održavanju vertikalnih vrtova.
Da bi vaš zidni vrt uvijek bio zelen i raskošan, nužno je pažljivo odabrati i rasporediti biljke u skladu s klimatskim uvjetima u prostoru, ali i s estetskim zahtjevima naručitelja. Kada je vrt jednom postavljen na zid, o zalijevanju ne morate brinuti. Sustav navodnjavanja koji se ugrađuje u potpunosti je autonoman i automatiziran, a cijela je konstrukcija vodonepropusna pa ne postoji opasnost od vlaženja zida.

vertikalni vrtovi vertikalni vrtovi vertikalni vrtovi

Konstrukcija zajedno s biljkama teži oko 50 kilograma po četvornom metru, a dubina vertikalnog vrta, ovisno o odabranim biljnim vrstama, može iznositi od 15 do 50 centimetara.
Vertikalni će vrt vizualno obogatiti svaki interijer bilo da je riječ o recepciji, uredu, kući ili stanu, te omogućiti punu iskoristivost horizontalnih ploha. Sve konstrukcije zidnih vrtova, od cijelih stijena do zelenih zidnih slika raznih dimenzija koje smo do sad izveli za naše klijente, nadmašile su očekivanja i postale omiljena mjesta u prostoru – prave male oaze zelenila.

 

Dionaea vrtovi

A most wonderful article
dionaea
dionaea
Dionaea vrtovi
5 stars - "A good seafood place." Great service.