Projektiranje

Posjedujemo veliko iskustvo u projektiranju većih kompleksa – privatnih rezidencijalnih objekata, turističkih kompleksa, javnih parkova i sl. što nam je posljednjih godina i glavna aktivnost.

Donaea vrtovi
Projekt krajobraznog uređenja vrta privatne vile

Izrađujemo projekte za vrtove obiteljskih kuća, atrije, krovne vrtove. I najmanji prostor od svega nekoliko desetaka četvornih metara, uz poman odabir ugradbenih elemenata i biljnih vrsta, možemo pretvoriti u ugodan i atraktivan vrt.

Svaki pojedini krajobrazni projekt prilagođavamo specifičnim zahtjevima klijenta, samog objekta i njegove namjene te podneblju i mikroklimatskim uvjetima kako bi konačno rješenje zadovoljilo sve estetske i funkcionalne zahtjeve.

Projektni tim Dionaea vrtova

Naš se projektni tim sastoji od krajobraznih arhitekata, a dodatno po potrebi uključujemo i vanjske suradnike, specijaliste. Premda svatko od nas ima svoje osnovno područje interesa i djelovanja, na projektima radimo svi zajedno. Od inicijalnog kontakta s investitorom, preko brainstorminga za radnim stolom, svi smo uključeni u sve faze rada. To je temelj kasnije dobre organizacije izvedbe.

 

Dionaea vrtovi

A most wonderful article
dionaea
dionaea
Dionaea vrtovi
5 stars - "A good seafood place." Great service.