Loading...

INTERIJERSKI VRTOVI

Čovjekova potreba za prirodom, ma kako se činila otuđena i zaboravljena, danas je sve više izražena.

INTERIJERSKI VRTOVIINTERIJERSKI VRTOVI
Dionaea vrtovi

Interijerski vrtovi, bilo da se radi o ozelenjenom parteru ili zidovima, nisu danas više samo tema poslovnih prostora, već ih sve više nalazimo i u stambenim prostorima.
Na kraju, kad zbrojimo vrijeme provedeno na poslu, u uredu i kod kuće, računica će lako pokazati da je i broj ali i sadržaj sati provedenih u poslovnom prostoru, nerijetko veći nego kod kuće, odnosno da imamo dva mjesta boravka.
Vodeći se uvijek i iznova istim principima vedrine, svježine i ugodnog okoliša u kojem bismo i sami rado boravili, naši su projekti uvijek osmišljeni po mjeri korisnika, ali na naš način.
Vjerujemo da udio stručnog znanja, koji ponekad korigira želje korisnika, na kraju uvijek rezultira zadovoljstvom obje strane; i nas kao projektanata i naših korisnika. Krug korisnika naših vrtova je širi nego što u trenutku projektiranja možemo domisliti s obzirom se radi o javnim objektima.

INTERIJERSKI VRTOVIINTERIJERSKI VRTOVIINTERIJERSKI VRTOVI

Oblikovanje prostora je danas interdisciplinarno, više nego ikad ranije. Svjetlo, voda, skulptura, elementi su s kojima se susrećemo u projektiranju možda baš najviše interijerskih vrtova, jer oni su oaze u kojima sva čula uživaju mameći promatrača da zastane i udahne malo mira i odmora, na kojeg često zaboravi u okolini koja ne inspirira. Zelene oaze unutar zidova, upravo su to: inspiracija za odmor… pa makar i samo pogledom u prolazu…


Dionaea vrtovi

A most wonderful article
dionaea
dionaea
Dionaea vrtovi
5 stars - "A good seafood place." Great service.