Dionaea | Objave - Dionaea

Objave

  • Sve
  • Novosti
  • Blog

Dobitnici nagradnog natječaja "Moja naj biljka"

Popis dobitnika 30 kalendara slagalice tvrtke Dionaea-vrtovi.

Pročitaj više

Pravila nagradnog natječaja „Moja naj biljka“

Pošalji nam sliku(e) tvoje omiljene biljke! To može biti biljka iz tvoje vaze, dvorišta ili vrta i s nekoliko riječi odgovori na pitanje: Zašto baš ta biljka i opiši kako ju održavaš?

Pročitaj više

Rekonstrukcija Hotela Plitvice

Okružen gustim šumskim sklopom, vrtačama i livadnim travnjakom te u neposrednoj blizini ulaza u nacionalni park, položaj Hotela Plitvice u jedinstvenom krajobrazu predstavlja izazov pri projektiranju njegovog okoliša.

Pročitaj više

Projekt One&Only Gorilla’s Nest

Za izradu Projekt One&Only Gorilla’s Nest angažirao nas je investitor ICD Dubai, jedna od najvećih investicijskih kuća u svijetu. Bili smo u Ruandi nekoliko dana i proučavali domaću vegetaciju. Pri projektiranju krajobraza treba paziti na to koje će se biljke tamo održati.

Pročitaj više

Večernji list o Dionaea vrtovima i njihovom projektu u Ruandi

Večernji list točno na Dan žena 2020. objavio je priču o Dionaea vrtovima. Novinar Srđan Hebar interesirao se za puno tema, a najviše za netom dovršeni projekt One&Only resorta u Ruandi.

Pročitaj više

Prilog Kluba 7 o Dionaea vrtovima

HRT lifestyle magazin Klub 7 snimio je prilog o Dionaea vrtovima. TV ekipu zanimala je krajobrazna arhitektura i s kojim izazovima se susrećemo te projektima Dionaea vrtova u zemlji i inozemstvu. Na pitanja voditeljice Lane Pavić odgovarala je naša krajobrazna arhitektica Nataša Tiška Vrsalović.

Pročitaj više