Dionaea | Objave - Dionaea

Objave

  • Sve
  • Novosti
  • Blog

Što je krajobrazna arhitektura?

''Krajobrazna arhitektura je uređenje vrta'' najčešći je, ali ne i potpuno točan odgovor. ''Krajobrazna arhitektura je hortikultura'' još je jedan čest i još manje točan odgovor. No, krenimo redom.

Pročitaj više

Rekonstrukcija Hotela Plitvice

Okružen gustim šumskim sklopom, vrtačama i livadnim travnjakom te u neposrednoj blizini ulaza u nacionalni park, položaj Hotela Plitvice u jedinstvenom krajobrazu predstavlja izazov pri projektiranju njegovog okoliša.

Pročitaj više

Projekt One&Only Gorilla’s Nest

Za izradu Projekt One&Only Gorilla’s Nest angažirao nas je investitor ICD Dubai, jedna od najvećih investicijskih kuća u svijetu. Bili smo u Ruandi nekoliko dana i proučavali domaću vegetaciju. Pri projektiranju krajobraza treba paziti na to koje će se biljke tamo održati.

Pročitaj više

Večernji list o Dionaea vrtovima i njihovom projektu u Ruandi

Večernji list točno na Dan žena 2020. objavio je priču o Dionaea vrtovima. Novinar Srđan Hebar interesirao se za puno tema, a najviše za netom dovršeni projekt One&Only resorta u Ruandi.

Pročitaj više

Prilog Kluba 7 o Dionaea vrtovima

HRT lifestyle magazin Klub 7 snimio je prilog o Dionaea vrtovima. TV ekipu zanimala je krajobrazna arhitektura i s kojim izazovima se susrećemo te projektima Dionaea vrtova u zemlji i inozemstvu. Na pitanja voditeljice Lane Pavić odgovarala je naša krajobrazna arhitektica Nataša Tiška Vrsalović.

Pročitaj više